utorok, februára 24, 2009

Prebudenie č. 8

Explicitne.

Richard cítil, akoby takú tvrdú erekciu nemal už pár mesiacov. Ležal na posteli a čakal, čo sa stane. Následne sa strop roztrhol ako hárok papiera a zhora nad neho zostúpila osoba s malými ženskými prsiami, veľkým mužským penisom a obrovskými bielymi krídlami. Prišlo mu to povedomé.
- Prichádzam zbaviť ťa tvojich múk, tvojho trápenia, dať ti silu a odvahu. Očistím tvoju myseľ. Už nebudeš väzňom svojho okolia. Staneš sa skutočným, - riekol jemný, no mohutný ženský hlas.
Osoba sa sklonila nad Richardov penis, vzala ho do úst a jemne začala fajčiť, akoby to bolo to, prečo sa zjavila. Tesne po výstreku Richard zo sna precitol a svoj úd zbadal v ústach patriacim známym očiam, ktoré na neho uprene hľadeli. 
- Bré ránko, zlato. Nehneváš sa, že? Vyzeral tak sladko, že som mu musela dať zopár bozkov.
Priskočila k jeho tvári a išla ho bozkávať, aj keď vedela, že nerád cíti svoje semeno v jej ústach. 
- Prestaň, Soňa, nechaj ma.
- Pozrime sa naňho, aký drzý, - vstala z postele a flirtujúc dodala: - Idem do sprchy, o 5 minút ťa tam čakám, že mi to vrátiš. Pusou, hm?
Richard hľadel do stropu, ktorý nemal ani náznak trhliny. Nejako jej to musí povedať. Oprel sa o dvere kúpeľne a hľadel na ňu. Svojím spôsobom to bola nádherná žena. 
- Soni, prosím ťa, odíď. 
Pozrela naňho cez zrkadlo, akoby si nebola istá, či ho počula. V jeho očiach však nebolo pochybnosti o skutočnosti jeho slov.
- Ty si kokot, Rišo, totálny kokot. Koľko to s Tebou ťahám? Dva, tri mesiace? Unudila som ťa? Prečo? Mohol si mať všetko, nechala by som ho a bola by som len s tebou. Si chudák, totálny kokot. Prečo? Počuješ?
Chvíľu mlčky stáli, obaja zranení, jasne uvedomujúc si silu slov, ktoré vyslovili. Soňa sa obliekla a vzala si veci, ktoré narýchlo našla pohodené v byte.
- Fakt mi bolo s tebou fajn, Rišo, nechápem ťa. Choď do riti. - odišla. Keď sa Richard konečne zmohol na ďalšie slová, Soňa už bola preč.
- Som teplý, Soni. Som gay...

1 komentár:

Anonymný povedal(a)...

realita je niekedy menej viditelna ako sa nam mnohym zda...alebo ju resp nechceme vidiet

Powered By Blogger